​​​​​​​Draga doamna,

​​​​​​​Din rastimpuri femeia a fost strans conectata cu divinitatea si Sursa Creatiei. La www.earome.ro  sarbatorim in martie, Luna Femeii! Femeia implinita, intregita, in toate manifestarile ei: Femeia Mama, Femeia Independenta, Femeia Spirituala si Femeia Pasionala.

Ne face o placere deosebita sa te invitam la un eveniment online dedicat tie si feminitatii tale. Ne propunem sa iti oferim instrumentele care sa te sprijine in conectarea cu principala ta sursa de putere – feminitatea.

Sergiu Marocico, Brand Ambasador www.earome.ro, iti va fi ghid in explorarea celor patru arhietipuri ale feminitatii astfel incat sa poti identifica usor ce te defineste si sa poti accesa usor femeia pe care doresti sa o activezi in functie de starea ta.
​​​​​​​
Rezerva dupa-masa de joi, 11 martie 2021, ora 17:00 pentru tine si conectarea cu feminitatea ta.

Femeia ne invita intotdeauna s-o privim asa cum vrea ea … (Mircea Eliade)

Urmărește aici înregistrarea webinarului:

Ce vei învăța în acest webinar:

 • Cunoaște și înțelege cele patru arhietipuri feminine

  • Arhetipurile feminine sunt manifestari ce isi au originea in subconstientul colectiv feminin, astfel ca fiecare femeie le intruchipeaza, intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin constient. Exista o sumedenie de arhetipuri sau de roluri pe care femeia si le-a asumat in aceasta viata. Dar, desi sunt foarte multe, acestea au fost reduse la 4. 
 • Secretele controlului arhetipurilor feminine.

  • Fiecare arhetip poate fi activat sau dezactivat în funcție de starea fiecărei femei. In cadrul webinarului vei afla prin ce metode poti controla fiecare arhetip si cum te poti juca cu ele astfel incat sa ai lumea la picioarele tale.
 • Cadouri, giveaway-uri și bună dispoziție.

  •  Te invitam la un webinar activ care sa te provoace sa iesi din zona de confort si sa imbratisezi tot ce doreste natura sa iti ofere.

Organizatori

eArome.ro

eArome.ro este locul unde terapiile complementare își dau întâlnire, cu cele mai de încredere informații și cele mai calitative produse, pentru ca ție să îți fie bine.

eArome - uleiuri esentiale, aromaterapie, gemoterapie, terapii complementare

Protecția datelor cu caracter personal

 1. Prin înregistrarea la acest webinar, îți exprimi acordul de a primi comuncări comerciale de la eArome.ro. Datele furnizate de tine, respectiv număr de telefon și adresă de email, vor fi introduse în baza de date a ZenAroma SRL. Ca urmare, vei primi comuncări privind diverse evenimente, oferte speciale etc, organizate de earome.ro. Datele tale personale nu vor fi făcute publice și nu vor fi comunicate niciunui alt terț.
 2. Participând la webinar, îți exprimi acordul ca organizatorii să proceseze anumite date cu caracter personal, respectiv:
  • numele ce va fi afișat pe ecran și care va fi vizibil de către toți participanții la webinar
  • adresa de e-mail și nr. de telefon cu care te-ai înregistrat

Câteva detalii administrative

 1. Te rugăm să accesezi linkul webinarului cu câteva minute înainte de ora 19.00, pentru a putea respecta programul și a începe la timp.
 2. Orice întrebări cu privire la temele discutate le poți adresa în cadrul chat-ului evenimentului.
 3. Pentru orice alte informații, ne poți contacta la 0747.22.99.22 sau contact@earome.ro

Apasă aici pentru a adăuga propriul text