webinar gratuit stresul la copii earome

”Cum gestionăm stresul la copii și adolescenți” webinar live gratuit

În perioada examenelor și a finalului de an școlar, avem tendința de a ne lăsa acaparați de stresul noilor etape prin care trec copiii noștri. Dacă pentru noi este dificil, cu siguranță pentru ei este mult mai greu de gestionat tot amalgamul de emoții cu care se confruntă. cum gestionăm stresul la copii și adolescenți webinar

eArome.ro te invită la un webinar gratuit despre cum să gestionăm adecvat stresul la copii și adolescenți – miercuri, 26 mai, ora 19. Aici poți să vezi înregistrarea.

Dr. Adrian Alecu este medic primar medicină internă, specializat în homeopatie, gemoterapie, ozonoterapie, intoleranțe alimentare. El te va îndruma în gestionarea răspunsului tău față de situațiile stresante. Și, mai ales, ne va ghida în cum să îi ajutăm pe copii și adolescenți să facă față perioadelor ce implică schimbări pe mai multe planuri. În plus, învățând să gestionăm de la o vârstă cât mai fragedă reacția noastră la sursele de stres, putem să ne îmbunătățim radical viața.

Invitatul nostru, dr. Adrian Alecu, este pasionat de găsirea, corelarea și aplicarea celor mai eficiente metode naturale de vindecare și păstrare a stării de sănătate și de bine. Se axează pe modurile în care să fie folosite la maximum resursele proprii ale organismului cu minimă intervenție din exterior.

”Scopul nostru? Zenn-ul vostru” rămâne motto-ul nostru și la evenimentele pe care le organizăm pentru voi. Așa că ne vedem la webinar! 🙂

Urmărește înregistrarea webinarului:

Acest webinar este pentru tine dacă:

 • ești părinte / bunic, iar copilul tău se confruntă cu dificultăți pe plan emoțional
 • ești părinte / bunic și, chiar dacă momentan copilul tău nu se confruntă cu dificultăți emoționale, vrei să fii pregătit(ă) să îi fii alături când va fi nevoie
 • în activitatea ta de zi cu zi (cadru didactic, educator after-school etc), interacționezi cu copii pe care vrei să îi ajuți să își gestioneze în mod eficient emoțiile și sentimentele
 • ești adolescent și cauți metode simple, dar eficiente pentru a putea reacționa cât mai bine la provocările cotidiene

Ce vei învăța în acest webinar:

 • Ce este, de fapt, stresul

  • De ce apare stresul
  • Cum se poate manifesta reacția la stres
  • Cum funcționează sistemului nervos, pe scurt și pe înțelesul tuturor
 • Stresul la copii și adolescenți

  • Care sunt cauzele apariției stresului la școlari
  • Cum se manifestă 
 • Surse de stres pentru copii și adolescenți

  Care sunt și ce putem face pentru reducerea surselor de stres 

 • Instrumente concrete pentru optimizarea raspunsului la stres

   • Ca părinte – atitudini, remedii, tehnici
   • Ca învățător – atitudini și obiceiuri
   • Ca școlar – tehnici

Organizatori

eArome.ro

eArome.ro este locul unde terapiile complementare își dau întâlnire, cu cele mai de încredere informații și cele mai calitative produse, pentru ca ție să îți fie bine.

eArome - uleiuri esentiale, aromaterapie, gemoterapie, terapii complementare

Organizatori

Bioguru

Noua platformă de dezvoltare personală Bioguru este un loc în care să poți găsi informație valoroasă menită să te ajute să te dezvolți, să ai o viață sănătoasă în armonie, pace sufletească și stare de bine.

Protecția datelor cu caracter personal

 1. Prin înregistrarea la acest webinar, îți exprimi acordul de a primi comuncări comerciale de la eArome.ro și Bioguru . Datele furnizate de tine, respectiv număr de telefon și adresă de email, vor fi introduse în baza de date a ZenAroma SRL, respectiv Homeomed SRL. Ca urmare, vei primi comuncări de la cele 2 branduri privind diverse evenimente, oferte speciale etc, organizate de unul sau ambele branduri. Datele tale personale nu vor fi făcute publice și nu vor fi comunicate niciunui alt terț care nu are legătură cu aceste 2 branduri.
 2. Participând la webinar, îți exprimi acordul ca organizatorii să proceseze anumite date cu caracter personal, respectiv:
  • numele ce va fi afișat pe ecran și care va fi vizibil de către toți participanții la webinar
  • adresa de e-mail și nr. de telefon cu care te-ai înregistrat

Câteva detalii administrative

 1. Te rugăm să accesezi linkul webinarului cu câteva minute înainte de ora 19.00, pentru a putea respecta programul și a începe la timp.
 2. Orice întrebări cu privire la temele discutate le poți adresa în cadrul chat-ului evenimentului.
 3. Pentru orice alte informații, ne poți contacta la 0747.22.99.22 sau contact@earome.ro