reteta amestec de uleiuri esentiale pentru femei pasionale - sinergia Laura zenn earome

Rețetă uleiuri esențiale pentru feminitate – sinergia Laura

Folosește acest amestec de uleiuri esențiale pentru feminitate în momentele în care dorești să-ți pui în valoare feminitatea, să te bucuri de atuurile tale feminine. Totodată, poate fi de folos atunci când simți că ai nevoie de puțină inspirație în relația cu persoana iubită; această sinergie poate acționa ca un afrodiziac. 

Moduri de folosire: uleiuri esențiale pentru feminitate

  • prin aplicare pe piele
  • prin inhalare

Aplicare pe piele

Diluează sinergia LAURA în ulei vegetal sau cremă și aplică pe piele. Concentrația recomandată este de 2% (2 ml ulei esențial la 98 ml ulei vegetal/ cremă; pentru alte cantități, îți poate fi de folos Tabelul de diluare). Poți folosi fie drept cremă de corp, fie punctual (în zonele de aplicare a parfumului).

Inhalare

Sinergia LAURA poate fi folosită și prin inhalare:

  • în difuzorul pentru aromaterapie – testează folosind 40ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe.
  • în inhalatorul oral ZeNN – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe gură oricând simți nevoia.
  • în inhalatorul nazal – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe nas oricând simți nevoia.

Precauții:

Folosește cu prudență și observă reacțiile corpului la fiecare folosire. Întrerupe folosirea la primul semn de neplăcere. Nu folosi dacă ai avut antecedente negative cu oricare dintre uleiurile din amestec.

Consultă un doctor înainte de a folosi acest amestec dacă te afli (sau persoana care va folosi acest amestec se află) într-una dintre aceste situații:

  • femeie însărcinată sau care alăptează
  • boli cronice sau acute, cu sau fără tratament medicamentos

Dacă ai piele sensibilă sau probleme de piele, folosește concentrații mici de uleiuri esențiale și testează întâi pe o porțiune mică de piele.

A nu se aplica pe piele nediluat.

2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.