Tuse spastică

  1 picătură ulei esențial de Tămâie

  1 picătură ulei esențial de Salvia sclarea

  1 picătură ulei esențial de Santal

  1 picătură ulei esențial de Oppopanax

  Picurați pe un șervețel sau batistă și inhalați adânc timp de câteva minute, de la primele simptome ale unui atac de astm sau tuse spastică.

  Amestecul poate fi folosit și în inhalator personal și/sau difuzor, cu ajustarea cantităților:

  • pentru difuzor: orientativ, puteți încerca aproximativ câte 2 picături în aproximativ 40 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.
  • pentru inhalatorul personal (nazal sau oral): câte 4 picături din fiecare ulei.
  sursă foto: Healthy Living
  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.