tuse copii

  Tuse și răceală la copii

  Acest amestec este ideal pentru a calma acea tuse supărătoare care pare că nu vrea să plece. Totodată, ajută la decongestionarea tractului respirator și ameliorarea stării neplăcute ce însoțește răceala. Copiii vor iubi aroma blândă, ce duce cu gândul la fructe (ca merele coapte) și la pădure, care aduce alinare și confort.

  • 3 picături ulei esențial de Mușețel Roman
  • 3 picături ulei esențial de Brad Balsamic
  • 30 ml ulei de migdale dulci

  Concentrația obținută: 0,75%, potrivită pentru copii mai mici de 2 ani. Pentru copii mai mari de 2 ani, puteți folosi concentrație de 1%:  4+5 picături (9 pic. total) în aceeași cantitate (30 ml) de ulei migdale dulci. Pentru adulți, concentrație de 2%: 9 picături din fiecare ulei (18 pic. în total) în aceeași cantitate (30 ml) de ulei migdale dulci.

  Amestecați bine și masați ușor pe spate și piept, de câte ori simțiți nevoia.

   

  sursa foto: bloem.getitonline.co.za

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.