tensiune musculara si rigiditate articulara uleiuri esentiale

  Tensiune musculară și rigiditate articulară

  Această rețetă – ”Tensiune musculară și rigiditate articulară” – a fost gândită pentru a te ajuta să atenuezi acele dureri ocazionale care pot apărea uneori în diverse părți ale musculaturii sau articulațiilor.

  În 30 ml ulei de arnică, diluează:

  • 10 picături ulei esențial de Copaiba
  • 4 picături ulei esențial de Lemongrass
  • 3 picături ulei esențial de Turmeric
  • 7 picături ulei esențial de Plai sau Brad Balsamic
  • 1 picătură ulei esențial de Vetiver

  Amestecă bine, pentru ca uleiurile esențiale să se omogenizeze în uleiul de arnică. Aplică pe zonele dureroase.

  Această rețetă – ”Tensiune musculară și rigiditate articulară” – a fost gândită la o concentrație de 3%. Recomandăm efectuarea unui test pe o mică suprafață de piele, pentru a evita orice sensibilitate.

   

   

  sursa foto

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.