Suprastimulare și oboseală mentală

  Perfect pentru momentele când s-au adunat cam multe nopți petrecute lucrând. Acest amestec readuce echilibrul și reconfortează mintea, corpul și spiritul.

  • 4 picături ulei esențial de Tămâie
  • 4 picături ulei esențial de Lămâie
  • 1 picătură ulei esențial de Patchouli
  • 30 ml ulei vegetal – de migdale dulci

  Amestecați toate ingredientele pentru a obține un amestec omogen. Masați pe ceafă și tâmple.

  Acest amestec poate fi folosit și în difuzorul pentru aromaterapie (în 40 ml apă), în inhalatorul oral eArome sau în inhalator personal nazal.

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.