Sprijin imunitar în răceli și gripă

  Acest amestec de uleiuri esențiale pentru răceală și gripă este ideal în timpul sezonului rece. Poate oferi un sprijin important pentru ca sistemul imunitar să lupte eficient cu agenții patogeni. Totodată, contribuie la prevenția instalării afecțiunilor de sezon.

  De asemenea, poate fi un bun ajutor și în cazurile în care răceala sau gripa e deja instalată – poate ajuta la ameliorarea simptomelor și manifestărilor și la o recuperare mai rapidă.

  • 10 picături ulei esențial de Pin Douglas sau Brad Balsamic sau Brad Siberian
  • 10 picături ulei esențial de Chiparos
  • 5 picături ulei esențial de Lămâie sau Lime
  • 3 picături ulei esențial de Arbore de ceai sau Manuka

  Amestecă uleiurile esențiale cu 50 ml ulei vegetal ( de exemplu cel de migdale dulci) sau cremă fără miros. De la primele simptome ale unei răceli, aplică pe gât, piept, spate și tălpi, la fiecare câteva ore, masând ușor până la absorbție completă. Aceste uleiuri esențiale pentru răceală și gripă pot fi aliatul tău numărul 1 în sezonul rece.

   

  sursa foto: mountainphototours.ca

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.