Scapă de presiune

  Într-o sticlă de culoare închisă (de 5ml) turnați și agitați pentru a se amesteca:

  • 20 picături ulei esențial de Măghiran
  • 10 picături ulei esențial de Geranium sau Ylang Ylang
  • 10 picături ulei esențial de Mandarină sau Tangerine
  • 5 picături ulei esențial de Lavandă

  Baie:  Într-un vas mic din ceramică, amestecați o lingură (15 ml) ulei vegetal cu 4-6 picături din amestecul Scapă de tensiune. Adăugați în cada plină cu apă și agitați pentru a se dispersa. Stați în cadă 20 minute, timp în care masați în piele picăturile ce plutesc în apă. Folosiți de maxim 2 ori pe săptămână.

  Masaj: Într-un vas mic din ceramică, amestecați două lingurițe (10 ml) ulei de migdale sau din sâmburi de struguri cu 6 picături din amestecul Scapă de tensiune. Amestecați bine și masați pe tot corpul.

  Inhalare: Turnați în difuzorul pentru aromaterapie aproximativ 40 ml apă și cam 6 picături din amestecul Scapă de presiune. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

  sursă foto: psychology.org.au
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.