uleiuri esentiale impotriva celulitei

  Scapă de celulită

  Celulita poate fi cauzată de mai mulți factori, printre care drenaj limfatic deficitar, alergii, toxicitate, schimbări hormonale etc. Fiind parte din pielea noastră, nu poate fi eliminată. Aspectul inestetic de coajă de portocală poate fi însă ameliorat cu ajutorul masajului aromaterapeutic ce foloseste uleiuri esentiale pentru celulita și îmbunătățirea circulației.

  Într-o sticlă de 5 ml, amestecați următoarele uleiuri esentiale pentru celulita:

  • 20 picături ulei esențial de Rozmarin
  • 20 picături ulei esențial de Chiparos
  • 15 picături ulei esențial de Ienupăr
  • 15 picături ulei esențial de Grapefruit
  • 5 picături ulei esențial de Geranium

  Periere uscată: Înainte de baie sau duș, pulverizați 1-2 picături din amestecul de mai sus pe o perie de corp cu peri naturali. Masați pe picioare de jos în sus, cu mișcări circulare ușoare, pentru a stimula circulația periferică.

  Masaj: Diluați 10 picături din amestecul de mai sus în 20 ml ulei de migdale dulci. Amestecați bine și masați pe porțiunile afectate de celulită.

   

  sursa foto: www.passhealthfoods.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.