uleiuri esentiale celulita

  Scapă de celulită 2

  Celulita poate fi cauzată de mai mulți factori, printre care drenaj limfatic deficitar, alergii, toxicitate, schimbări hormonale etc. Fiind parte din pielea noastră, nu poate fi eliminată. Aspectul inestetic de coajă de portocală poate fi însă ameliorat cu ajutorul masajului aromaterapeutic ce foloseste uleiuri esentiale contra celulitei și pentru îmbunătățirea circulației.

  Într-o sticlă de culoare închisă de 5 ml, amestecă următoarele uleiuri esentiale contra celulitei:

  • 25 picături ulei esențial de Ienupăr
  • 10 picături ulei esențial de Lămâie
  • 25 picături ulei esențial de Geranium
  • 20 picături ulei esențial de Morcov

  Când îți creezi rețeta de cremă/loțiune anticelulitică, nu folosi mai mult de 5 picături din amestecul de mai sus, pentru fiecare 10 ml de bază purtătoare – ulei de migdale dulci. Masează bine amestecul pe piele. Stând în picioare, rulează porțiuni mici de piele între degetul mare și celelalte degete, pentru a rupe depozitele de grăsime. Începe de deasupra genunchilor și vino în sus, spre șolduri. Repetă operațiunea pe toate părțile piciorului.

  Pont: Pentru rezultate vizibile și eficiente, planifică-ți câte o sesiune de masaj cu acest amestec, care să dureze aproximativ 20 de minute, în fiecare zi, timp de 2 săptămâni.

   

  sursa foto: www.ohmymag.co.uk

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.