Sare de baie relaxantă

  Această sare de baie e relaxantă și terapeutică, atât pentru corp, cât și pentru minte și emoții. E un amestec în care  Lavanda și Mușețelul German se pun în valoare reciproc, ajutându-te pe tine să îți refaci starea de bine.

  5-10 picături ulei esențial de Mușețel German

  5-10 picături ulei esențial de Lavandă

  15 ml spumant de baie

  Amestecă bine. Adăugă în apa de baie, chiar înainte de a intra. Relaxează-te și bucură-te de aromele sănătoase, care îți vor lăsa pielea catifelată și mintea reconfortată.

   

  sursa foto: thursdayplantation.co.nz

   

   

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.