uleiuri esentiale pentru femei independente si puternice - sinergia Cristina - earome zenn

Rețetă uleiuri esențiale pentru motivație, încredere în sine – sinergia Cristina

Această rețetă uleiuri esențiale pentru motivație, încredere în sine și curaj este construită în jurul sinergiei Cristina.

Folosește acest amestec în momentele în care ai nevoie de motivație și putere interioară. Este pentru momentele când ne simțim slăbite emoțional și/sau psihic, când ne lipsește energia emoțională de a merge mai departe.

Moduri de folosire: rețetă uleiuri esențiale pentru motivație încredere în sine

  • prin inhalare – recomandat
  • prin aplicare pe piele – la nevoie

Inhalare

Sinergia CRISTINA are efectele cele mai frumoase când e folosită prin inhalare:

  • în difuzorul pentru aromaterapie – testează folosind 40ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe.
  • în inhalatorul oral ZeNN – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe gură oricând simți nevoia.
  • în inhalatorul nazal – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe nas oricând simți nevoia.

Aplicare pe piele

Datorită conținutului de Scorțișoară (care e un ulei iritant), recomandăm a se folosi preponderent prin inhalare.

Dacă totuși simți nevoia să aplici pe piele, diluează foarte tare și aplică doar punctual.

Diluează sinergia CRISTINA în ulei vegetal sau cremă și aplică pe piele. Concentrația recomandată este de 0,35% (aproximativ 9-10 picături sinergie la 100 ml ulei vegetal / cremă). NU aplica pe piele nediluat! Nu depăși concentrația recomandată! Recomandăm a se folosi punctual (în zonele de aplicare a parfumului), nu pentru masajul întregului corp.

Precauții

Folosește cu prudență și observă reacțiile corpului la fiecare folosire. Întrerupe folosirea la primul semn de neplăcere. Nu folosi dacă ai avut antecedente negative cu oricare dintre uleiurile din acest amestec.

A nu se folosi pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează, pe nicio cale (inhalare, aplicare pe piele, curățenie etc).

NU aplica pe piele nediluat! Nu depăși concentrația de 0.35% pentru aplicare pe piele!

Consultă un doctor înainte de a folosi acest amestec dacă tu sau persoana care va folosi acest amestec suferi/ suferă de boli cronice sau acute, cu sau fără tratament medicamentos.

Datorită conținutului de Mentă Peppermint, se recomandă a se evita de către persoanele cu aritmie cardiacă sau deficit de glucozo-6-fosfat dehidrogenază (G6PD).

2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.