uleiuri esentiale pentru somn insomnii

  Rețetă pentru chemarea somnului

  Sunt momente când somnul pur și simplu nu vrea să vină. Poate că avem prea multe pe cap.  Sau poate că ne zăpăcește schimbarea orei, cum se întâmplă primăvara și toamna, când dăm ceasurile înainte și, respectiv, înapoi. Sau poate călătoriile determină neplăcutul jet-lag. Sau… motive sunt o grămadă. Soluția poate fi mai simplă decât ar părea la prima vedere. Iat-o:

  • 1 picătură ulei esențial de Bergamotă
  • 2 picături ulei esențial de Mușețel Roman
  • 1 picătură ulei esențial de Salvie

  Amestecate separat, pot fi picurate pe colțul pernei.

  Sau pot fi folosite în difuzorul pentru aromaterapie: 40 ml apă și uleiurile de mai sus, în cantitate menționată sau dublă, după preferință.

   

  sursa rețetă: Edens Garden

  sursa foto: Shutterstock

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.