reteta inhalator neliniste agitatie earome

  Reţetă de inhalator pentru combaterea agitaţiei şi neliniştii

  Combate sentimentele de teamă şi îngrijorare, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

  Această reţetă este extrem de simplă şi cuprinde câteva dintre cele mai utilizate uleiuri esenţiale, mai ales pentru copii. Cu ajutorul acestor arome, putem alunga mai uşor acele sentimente de nelinişte care ne cuprind pe toţi uneori, indiferent de vârstă.

  Într-un inhalator personal nazal, adaugă următoarele:

  • 4 picături ulei esenţial de Portocală
  • 3 picături ulei esenţial de Lavandă
  • 2 picături ulei esenţial de Tămâie
  • 1 picătură ulei esenţial de Muşeţel roman

  Păstrează inhalatorul în buzunar, poşetă, ghiozdan şi foloseşte-l oricând te cuprind sentimente de agitaţie şi nelinişte, sau când stomacul tău nu se simte bine. Pentru domnişoarele de toate vârstele, poţi alege un inhalator mai şic  – inhalatorul din sticlă şi aluminiu.

   

  sursa foto

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.