reteta amestec pentru sanatatea tractului respirator contra racelii si gripei arome

  Respirație – rețetă pentru sănătatea tractului respirator

  Această rețetă pentru sănătatea tractului respirator a fost construită în jurul amestecului RESPIRAȚIE. Folosește acest amestec pentru a ameliora probleme respiratorii precum: răceală, gripă, sinuzită, bronșită, etc. Moduri de folosire:

  • prin aplicare pe piele
  • prin inhalare

  Pentru rezultate mai bune, se pot alterna modurile de folosire, cu atenție pentru a nu supradoza organismul.

  Aplicare pe piele: rețetă pentru sănătatea tractului respirator

  Diluează amestecul RESPIRAȚIE în ulei vegetal.

  Începe cu o concentrație mai mică decât cea recomandată pentru grupa de vârstă și observă reacțiile. Crește gradual concentrația de uleiuri esențiale. Aromaterapia nu e o știință fixă, astfel că efectele variază de la individ la individ. Dacă obții efecte bune cu concentrații mai mici, nu e necesar să crești concentrația.

  Aplică pe piept și/sau spate, masând ușor pentru o absorbție mai rapidă. Aplică de la primele simptome, de 3-4 ori pe zi. Rărește aplicarea pe măsură ce simptomele se ameliorează. Dacă apar manifestări neplăcute (indiferent la a câta aplicare), oprește imediat aplicarea.

  Concentrații orientative (recomandate):

  • pentru copii 1-2 ani – se recomandă a se folosi doar prin difuzare
  • pentru copii 2-6 ani – folosește o concentrație de 0.25% – 0.5%
  • pentru copii 6-15 ani – 1%
  • pentru copii mai mari de 15 ani – 2%
  • pentru adulți – folosește o concentrație de 4%

  Pentru a calcula mai ușor cantitățile necesare din amestecul RESPIRAȚIE, respectiv din baza purtătoare, îți poate fi de folos Tabelul de diluare.

  Aceste concentrații  sunt dedicate problemelor punctuale. A se folosi până la remedierea problemei, timp de maxim 2 săptămâni (pentru copii, 1 săptămână). Nu se recomandă folosirea acestor concentrații pe termen lung și nici în scop preventiv.

  Inhalare:

  RESPIRAȚIE poate fi folosit și prin inhalare:

  • în difuzorul pentru aromaterapie – testează folosind 40 ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe.
  • în inhalatorul oral eArome – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe gură oricând simți nevoia.
  • în inhalatorul personal nazal – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe nas oricând simți nevoia.
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.