amestec de uleiuri esentiale cu efect dezinfectant earome

  Protecție – amestec cu rol dezinfectant

  Este foarte important să ne păstrăm organismul și sistemul imunitar în gardă și mereu pregătite să lupte cu diverși agenți patogeni care le-ar putea ataca. Fie că vorbim de păstrarea riguroasă a igienei (în special a mâinilor), sau ținerea la distanță a diverșilor microbi de la locul de muncă sau la școală, amestecul PROTECȚIE conferă acel plus de siguranță de care avem cu toții nevoie. Și face toate astea în timp ce lasă în urmă o aromă fantastică! Niciodată curățenia nu a mirosit atât de bine! dezinfectant

  Moduri de folosire:

  • prin difuzare
  • prin inhalare în inhalator personal
  • pentru curățarea suprafețelor

  Difuzare în difuzorul pentru aromaterapie dezinfectant

  Alege un moment în care nu e nimeni în încăperea pe care vrei să o împrospătezi. Aerisește bine camera.  În difuzorul tău pentru aromaterapie, pune 20-40 ml apă și 10-12 picături din amestecul PROTECȚIE. Pornește difuzorul și lasă-l să funcționeze cel puțin 30 de minute. Apoi aerisește din nou camera.

  Amestecul poate fi folosit prin difuzare și atunci când sunt persoane în încăpere. În acest caz, testează folosind 40 ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe. Asigură-te că mirosul nu e prea puternic pentru persoanele din încăpere. Dacă se întâmplă asta, redu cantitatea de amestec și/sau crește cantitatea de apă. Recomandăm să nu difuzezi mai mult de maxim 60 de minute, atunci când sunt persoane în încăpere.

  Inhalare în inhalatorul personal

  Pune 5-7 picături în inhalatorul personal nazal. Folosește ori de câte ori simți nevoia. Reîmprospătează fitilul inhalatorului cu amestecul de uleiuri esențiale cam la 2 săptămâni. dezinfectant

  Pentru curățarea suprafețelor

  Într-o sticlă cu pulverizator, fă următorul amestec:

  • 25 % alcool etilic din cereale 95%
  • 72 % apă distilată
  • 3 % amestec de uleiuri esențiale PROTECȚIE

  De exemplu, într-o sticlă de 100 ml, 25 ml alcool din cereale, 72 ml apă distilată, 3 ml amestec uleiuri esențiale.

  Pulverizează pe haine, alte textile (perdele, draperii, etc) și suprafețe (rame de uși și geamuri, blat de bucătărie, mese, etc). Nu folosi pe piele. Testează întotdeauna pe o porțiune mică, înainte de a aplica pe suprafețe mai mari.

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.