Podele curate

  Iată un mod total natural de a curăța podelele din gresie, sau orice alt material ce poate fi curățat cu apă. Bucură-te de podele curate, iar ca bonus vin proprietățile terapeutice ale uleiurilor esențiale și aroma lor minunată!

  • 10 picături ulei esențial de Pin sau Brad – Pin Douglas, Brad balsamic, Brad siberian
  • 10 picături ulei esențial de Mentă Peppermint
  • 10 picături ulei esențial de Eucalipt Globulus

  Într-o găleată, amestecați aprox 50 ml oțet alb cu 4 l apă. Adaugă uleiurile de mai sus și inspiră aromele proaspete și curățătoare!

  Notă: Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

   

  Sursa foto: biohomecares.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.