earome uleiuri pentru raceala

  Pentru începutul unei răceli

  Ai senzația că te paște o răceală? Acest amestec de uleiuri esentiale pentru raceala poate stopa avansarea microbilor, poate oferi sistemului imunitar un sprijin important și poate ușura simptomele fizice de început de răceală.

  2 picături ulei esențial de Cimbru

  2 picături ulei esențial de Ghimbir

  4 picături ulei esențial de Brad Siberian

  3 picături ulei esențial de Lavandă

  3 picături ulei esențial de Santal

  4 picături ulei esențial de Tămâie

  3 picături ulei esențial de Ho Wood

  Amestecați toate aceste uleiuri esentiale pentru raceala cu 30 ml ulei vegetal de migdale dulci și aplicați pe piept și spate de câteva ori pe zi (2-3 ori).

   

  sursa foto: parents.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.