uleiuri esentiale pentru otita

  Otită și dureri de urechi

  Tratați durerile de urechi cu seriozitate, căci orice infecție se poate extinde la urechea internă. Prezenta rețetă este potrivită pentru dureri incipiente și/sau infecții ușoare. Poate fi folosită pentru a ameliora simptomele până la vizita la medic. Cu avizul doctorului, poate fi folosit și ca tratament adjuvant, complementar celui prescris de medic.

  Într-o linguriță (5 ml) de ulei vegetal (de preferință ulei de măsline sau de ricin), amestecați:

  • 2 picături ulei esențial de Busuioc
  • 2 picături ulei esențial de Lavandă
  • 1 picătură ulei esențial de Mușețel Roman
  • 2 picături ulei esențial de Arbore de ceai

  Aplicați 3 picături din amestec pe o bucată de vată sau dischetă demachiantă din bumbac. Plasați-o în pavilionul extern al urechii. NU introduceți prea adânc în ureche! Repetați de 3-4 ori pe zi, după nevoie.

  NU aplicați uleiuri esențiale direct în ureche, nici chiar dacă au fost diluate în prealabil!

   

  sursa foto: verywellhealth.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.