uleiuri esentiale si aromaterapie pentru copii

Noi nu suntem răciți – pentru inhalare

Răceala e o neplăcere frecventă la copii, indiferent de anotimp. Acționat de la primele simptome, agenții patogeni pot fi ținuți sub control și simptomele neplăcute atenuate considerabil. Aceste trei uleiuri esențiale blânde sunt foarte potrivite pentru a fi folosite la răcelile incipiente ale celor mici, dar și ale celor mari.

Adăugați în difuzorul pentru uleiuri esențiale:

  • 40 ml apă
  • 1 picătură Arbore de ceai
  • 2 picături Mentă Spearmint
  • 2 picături Ho Wood

Difuzați câte 30 min de 3-4 ori pe zi.

Cantitățile pot fi ajustate în funcție de contextul individual (mărimea camerei, temperatura și umiditatea, curenții de aer, proximitatea difuzorului de copii și/sau celelalte persoane, preferințe individuale, etc. ).

Puteți combina/alterna cu aplicarea pe piele – vezi rețeta ”Noi nu suntem răciți – pentru aplicare pe piele”.

Acest amestec poate fi folosit și în inhalatorul personal, cu dublarea cantităților de uleiuri esențiale (și fără apă).

 

sursa foto: breathevitality.com.au

2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.