raceala copii uleiuri esentiale pentru raceala

Noi nu suntem răciți – pentru aplicare pe piele

Răceala e o neplăcere frecventă la copii, indiferent de anotimp. Acționat de la primele simptome, agenții patogeni pot fi ținuți sub control și simptomele neplăcute atenuate considerabil. Aceste trei uleiuri esențiale blânde sunt foarte potrivite pentru a fi folosite la răcelile incipiente ale celor mici, dar și ale celor mari.

Într-o sticlă de 5 ml, amestecați:

  • 30 picături Arbore de ceai
  • 50 picături Ho Wood
  • 50 picături Mentă Spearmint

Aceasta va fi sticla de amestec concentrat, pe care o veți folosi de mai multe ori la diluare.

Diluați în ulei vegetal de migdale dulci, pentru a obține concentrația potrivită vârstei copilului:

0-2 ani

2 – 6  ani 6 – 15 ani peste 15 ani
concentrație %

0,5

2 3

5

 

Aici găsiți cantitățile de diluare:

Aplicați pe pieptul și spatele copilului de 2-3 ori pe zi. Puteți combina/alterna cu difuzarea – vezi rețeta ”Noi nu suntem răciți – pentru inhalare”.

 

sursa foto: adventknows.com

2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.