reteta pentru relaxare si somn cu uleiuri esentiale

  Noapte bună – rețetă pentru relaxare și somn

  Când grijile se îngrămădesc în mintea ta, iar gândurile nu-ți dau pace și alungă somnul, e timpul să le faci vânt și să le înlocuiești cu armonie. Armonia adusă de amestecul de uleiuri esențiale denumit sugestiv Noapte Bună. rețetă pentru relaxare și somn

  Folosește acest amestec pentru a înlătura stările negative (stres, griji, nervozitate, insomnie, neliniște etc) și pentru a îmbunătăți relaxarea, somnul și odihna.

  Moduri de folosire: rețetă pentru relaxare și somn

  • prin aplicare pe piele
  • prin inhalare

  Aplicare pe piele

  Diluează amestecul NOAPTE BUNĂ în ulei vegetal sau cremă și aplică pe piept, brațe și spate, masând ușor.

  Începe cu o concentrație mai mică decât cea recomandată pentru grupa de vârstă și observă reacțiile. Crește gradual concentrația de uleiuri esențiale. Aromaterapia nu e o știință fixă, astfel că efectele variază de la individ la individ. Dacă obții efecte bune cu concentrații mai mici, nu e necesar să crești concentrația.

  Aplică o dată pe zi, seara, înainte de culcare. Nu se recomandă aplicarea pe piele pe termen mai lung de 1-2 săptămâni. Dacă apar manifestări neplăcute (indiferent la a câta aplicare), oprește imediat aplicarea.

  Concentrații orientative (recomandate):

  • pentru copii 1-2 ani – nu folosi amestecul Noapte bună prin aplicare pe piele, ci doar prin difuzare
  • pentru copii 2-6 ani – folosește o concentrație de 0,5%
  • pentru copii 6-15 ani – folosește o concentrație de 1%
  • pentru copii mai mari de 15 ani și adulți – folosește o concentrație de 2%

  Pentru a calcula mai ușor cantitățile necesare din amestecul NOAPTE BUNĂ, respectiv din baza purtătoare, îți poate fi de folos Tabelul de diluare

  Inhalare

  NOAPTE BUNĂ poate fi folosit și prin inhalare:

  • în difuzorul pentru aromaterapie – testează folosind 40ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe.
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.