noapte buna copii reteta aromaterapie earome

  Noapte bună, copii! – amestec pentru difuzor

  Rețeta ”Noapte bună, copii!” este o rețetă pentru difuzor, de mare ajutor în liniștirea de seară, dinainte de culcare.

  După ce toate treburile zilei au fost rezolvate, a sosit timpul rutinei de seară. Menirea acesteia este să calmeze atât corpul, cât și mintea, pentru a ne bucura de un somn odihnitor. noapte bună copii

  Cu o împletire de arome florale, dulci, fructate, acest amestec va deveni foarte repede un favorit în rândul celor mici, dar nu numai!

  Difuzează seara, înainte de culcare, pentru ca noaptea să fie bună și visele plăcute.

  În difuzorul pentru aromaterapie, pune 40-60 ml apă și:

  5 picături ulei esențial de Bergamotă

  1 picătură ulei esențial de Mușețel Roman

  1 picătură ulei esențial de Ylang Ylang

  1 picătură ulei esențial de Cedru Atlas

   

  Precauții:

  Femeile însărcinate și cei care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuiți să consulte un specialist înainte de a folosi această rețetă.

  Se recomandă a se evita folosirea în preajma copiilor mai mici de 2 ani.

   

  sursa foto

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.