Moral ridicat

  2 picături ulei esențial de Geranium

  1 picătură ulei esențial de Trandafir sau Neroli

  3 picături ulei esențial de Bergamotă

  1 picătură ulei esențial de Portocală

  Amestecați în aproximativ 30 ml ulei vegetal sau cremă. NOTĂ: Datorită conținutului de Bergamotă, amestecul este fototoxic; prin urmare, nu poate fi folosit pe porțiuni de piele ce urmează a fi expuse la raze UV (soare, saloane de bronzat etc).

  Acest amestec poate fi folosit și prin inhalare:

  Pentru folosire în difuzorul pentru aromaterapie – Orientativ, puteți încerca aceste cantități de uleiuri esențiale în aproximativ 40 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

  Pentru inhalator personal, puteți dubla cantitățile sau ajustați-le după  preferințe și contextul individual.

  sursa foto: Bandcamp
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.