Minte alertă

  2 picături ulei esențial de Rozmarin

  4 picături ulei esențial de Brad Siberian

  4 picături ulei esențial de Portocală

  Acest amestec poate fi folosit prin inhalare:

  Pentru folosire în difuzorul pentru aromaterapie, adăugați aceste cantități de uleiuri esențiale în aproximativ 40 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

  Pentru inhalator personal, puteți folosi aceste uleiuri esențiale în cantitățile: 4-6-6 sau ajustați-le după  preferințe și contextul individual.

  Acest amestec poate fi aplicat pe piele:

  Adăugați în 30 ml cremă/ulei vegetal, amestecați și aplicați după bunul plac

  sursă foto: Gloss & Glam
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.