Loțiune antivirală

  Acest amestec este formulat special pentru a ne ajuta să facem față cu brio sezonului de răceală și gripă, când amenințările virale sunt la tot pasul. Aceste uleiuri esențiale antivirale nu numai că ne ajută să ne ferim de agenții patogeni, dar sprijină recuperarea când suntem bolnavi.

  • 4 picături ulei esențial de Arbore de ceai
  • 4 picături ulei esențial de Eucalipt globulus
  • 4 picături ulei esențial de Palmarosa
  • 3 picături ulei esențial de Melissa
  • 4 picături ulei esențial de Lemongrass

  Diluați în 60 ml ulei vegetal sau cremă fără miros. Aplicați pe gât, piept și tălpi de 3-5 ori pe zi, sau la nevoie.

  Acest amestec poate fi folosit și în difuzorul pentru aromaterapie – câte o picătură din fiecare ulei esențial în aproximativ 40 ml apă, sau după preferințe.

   

  sursa foto: aromaticsinternational.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.