Inhalator pentru un flux digestiv lin

  Folosește acest amestec pentru a-ți menține sănătatea tractului digestiv. O burtică sănătoasă este egală cu o stare de bine a întregului organism. Acest inhalator pentru un flux digestiv lin poate fi purtat în geantă, poșetă, buzunar, pentru a-l avea aproape oricând ai nevoie.

  Amestecă următoarele uleiuri esențiale, într-un recipient de sticlă:

  • 3 picături ulei esențial de Turmeric
  • 5 picături ulei esențial de Portocală
  • 3 picături ulei esențial de Ghimbir
  • 2 picături ulei esențial de Mentă Peppermint (pentru copii, folosește Mentă Spearmint)

  Amestecă bine, pentru omogenizarea uleiurilor esențiale. Apoi îmbibă fitilul din bumbac al inhalatorului în acest amestec de uleiuri esențiale. Plasează fitilul în inhalator. Folosește oricând simți nevoia de un refresh digestiv. Pentru rezultate mai bune, recomandăm folosirea inhalatorului oral, mai degrabă decât a celui nazal.

   

  sursa foto

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.