uleiuri esentiale pentru relaxare

  Inhalator pentru pace și calm

  Acest amestec de uleiuri esențiale pentru relaxare invită înăuntru o senzație minunată de pace și calm. Sinergia dintre aceste arome liniștitoare echilibrează, liniștește și reconfortează mintea, trupul și sufletul.

  • 8 picături ulei esențial de Ho Wood
  • 3 picături ulei esențial de Lavandă
  • 2 picături ulei esențial de Mușețel Roman
  • 1 picătură ulei esențial de Ylang-Ylang

  Adăugați pe fitilul de bumbac al inhalatorului personal nazal sau al inhalatorului oral eArome. Folosiți oricând simțiți semne de anxietate sau când e nevoie de a calma o minte agitată. Pentru rezultate mai rapide, vă recomandăm inhalatorul oral eArome – veți simți rapid senzația de pace și calm.

   

  sursa foto: groupon.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.