inhalator uleiuri esentiale concentrare copii

  Inhalator pentru concentrare şi focus la copii

  Punând în practică această reţetă, vei obţine un inhalator pentru concentrare şi focus la copii.

  Când e nevoie de calm şi concentrare, aceste arome pot consitui un sprijin bine venit. Acest amestec este excelent pentru momentele în care pur şi simplu mintea nu vrea să stea focusată pe o sarcină, dar şi pentru copiii care se lasă uşor distraşi de la ce au de făcut. Adulţii pot oberva că această reţetă le este de folos şi lor.

  Într-un inhalator personal nazal, pune următoarele:

  • 5 picături ulei esenţial de Lămâie
  • 5 picături ulei esenţial de Ienupăr

  Păstrează inhalatorul în buzunar, în ghiozdan sau pe birou şi foloseşte-l oricând mintea o ia în oricare altă direcţie decât sarcina de rezolvat. Pentru domnişoarele de toate vârstele, poţi alege un inhalator mai şic  – inhalatorul din sticlă şi aluminiu.

  Inhalatoarele personale pot fi un mod plăcut şi eficient de a-i învăţa pe copii să folosească uleiurile esenţiale. Astfel, îşi vor păstra starea de bine şi se vor distra deopotrivă!

  Durata de viaţă a unui inhalator personal este de aproximativ 2-6 luni. Poţi reîmprospăta fitilul cu aceleaşi arome atunci când simţi că aroma nu mai este la fel de puternică. Recomandăm schimbarea în totalitate a inhalatorului după aproximativ un an, sau la schimbarea uleiurilor esenţiale folosite.

   

  sursa foto

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.