Inhalații pentru căile respiratorii

  Într-o sticlă de 2 ml, amestecați:

  10 picături ulei esențial de  Eucalipt (globulus)

  10 picături ulei esențial de  Arbore de ceai

  10 picături ulei esențial de Brad siberian

  Această sticlă va deveni sticla dumneavoastră de amestec, păstrați-o pentru folosiri ulterioare. Turnați o picătură din acest amestec într-un vas cu apă fierbinte, acoperiți capul și vasul cu un prosop, închideți ochii și inhalați adânc.

  Alternativ, puteți folosi acest amestec:

  • în difuzorul pentru aromaterapie: turnați aproximativ 4 picături în 40 ml apă. Puteți ajusta cantitățile în funcție de preferințe și contextul individual.
  • în inhalatorul personal: turnați 10 – 12 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului.
  sursă foto: Heraeus

   

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.