Infecție în gât

  Această combinație este deosebit de eficientă pentru a contracara neplăcutele infecții în gât, de origine bacteriană. Aplicați amestecul pe gât și piept, pentru a ajuta corpul să lupte cu infecția și pentru a aduce alinare.

  • 3 picături ulei esențial de Piper Negru
  • 3 picături ulei esențial de Santal
  • 4 picături ulei esențial de Măghiran
  • 2 picături ulei esențial de Lămâie
  • 2 picături ulei esențial de Eucalipt globulus
  • 2 picături ulei esențial de Cuișoare

  Amestecați cu 30 ml ulei vegetal de ricin și aplicați pe gât și piept de 3-5 ori pe zi.

  Vă recomandăm să încercați amestecul și în inhalatorul eArome, deoarece inhalarea pe cale orală poate fi un adaos benefic aplicării pe piele și poate duce la rezultate mult mai rapide.

   

  sursa foto: www.urgentcaresouthaven.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.