Încălzește-ți picioarele

  Știi senzația aceea de picioare înghețate, care nu trece, oricâte șosete ai avea? Avem noi o soluție pentru asta. Aromată, desigur.

  • 5 picături ulei esențial de Ienupăr
  • 2 picături ulei esențial de Lămâie
  • 2 picături ulei esențial de Ghimbir
  • 1 picătură ulei esențial de Cuișoare
  • 2 picături ulei esențial de Măghiran

  Amestecă toate ingredientele în 30 ml cremă sau ulei vegetal. Masează pe picioare, pentru a pune sângele în mișcare și a alunga senzația de picioare reci.

   

  sursa foto: Shutterstock

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.