herpes oral herpes simplex

  Herpes bucal

  Acest amestec poate fi util de la primele simptome de erupție a herpesului în jurul gurii. Atenuează mâncărimile și poate acționa ca inhibitor al erupției cutanate.

  • 1 picătură ulei esențial de Melissa
  • 1 picătură ulei esențial de Santal
  • 1 picătură ulei esențial de Eucalipt globulus

  Diluați într-o linguriță ulei vegetal de ricin, cocos sau aloe vera gel. Aplicați pe herpes, cu grijă să nu atingeți pielea dimprejur cu uleiul esențial.

   

  sursa foto: sfatulmedicului.ro

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.