reteta gel dezinfectant maini copii earome

  Mâini curate – rețetă de gel dezinfectant pentru mâini cu uleiuri esențiale

  Cu această rețetă de gel dezinfectant pentru mâini cu uleiuri esențiale, păstrezi mânuțele micuțe ale copiilor curate mereu! Desigur, ca oricare altă rețetă pentru copii, acest gel poate fi folosit cu aceeași eficiență și de către adulți.

  Păstrează recipientul cu gel în ghiozdan, poșetă sau în mașină, și folosește-l pentru a obține curățenia mâinilor cu soluții naturale. Aroma proaspătă și veselă de citrice e un bonus minunat.

  Într-un recipient de 30 ml cu capac, toarnă 30 ml gel de aloe vera. Adaugă 1 ml de Solubol, pentru ca uleiurile esențiale să se disperseze în gelul de aloe, care e un produs pe bază de apă. Adaugă apoi:

  • 2 picături ulei esențial de Lavandă
  • 2 picături ulei esențial de Portocală
  • 2 picături ulei esențial de Arbore de ceai

  Agită bine pentru omogenizare uniformă. Acest gel dezinfectant pentru mâini este calculat cu o concentrație de 1% uleiuri esențiale. Recomandăm efectuarea unui test pe o suprafață mică de piele, pentru a elimina orice risc de sensibilitate. Recomandăm folosirea acestui amestec în aproximativ 1-2 săptămâni. De preferință, păstrează la frigider când nu e folosit.

   

  sursa foto

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.