Febra musculară e istorie

  Fie că practici sport cu regularitate, dar mai ales dacă ești o fire mai sedentară, cu siguranță te-ai confruntat măcar o dată cu neplăcuta febră musculară. Dă o mână de ajutor mușchilor tensionați și dureroși, cu acest simplu amestec de uleiuri esențiale.

  Dacă ți-ai împins limitele prea tare, nu te aștepta ca durerea să cedeze după un singur masaj. S-ar putea să fie nevoie de un tratament de 2-3 zile pentru ca mușchii tăi să își revină de tot.

  Fă un amestec de părți egale din următoarele uleiuri esențiale:

  • Măghiran
  • Lavandă
  • Rozmarin
  • Ienupăr

  Pentru aplicare pe o zonă anume (de exemplu coapse sau brațe), diluează în ulei de ricin pentru a obține o concentrație de 5% (de exemplu 8 picături în 5 ml ulei de ricin).

  Pentru aplicare pe tot corpul, diluează în ulei de ricin pentru a obține o concentrație de 2% (de exemplu 12 picături în 20 ml ulei de ricin).

  Notă: Pentru folosire pe pielea copiilor, înlocuiți uleiul esențial de Rozmarin cu Manuka.

   

  sursa foto: www.sundried.com

   

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.