remedii pentru rinita alergica

  Febra fânului sau rinita alergică

  Febra fânului, sau rinita alergică, este răspunsul organismului la alergeni precum polenul (flori, iarbă, copaci), mucegaiul sau praful. Simptomele supărătoare includ strănut, lăcrimare, congestie nazală și rinoree, mâncărimi ale nasului și ochilor etc.

  Ambrozia este una dintre cele mai puternic alergenice plante, care poate da astfel de simptome, mai ales în perioada de sfârșit de vară-început de toamnă.

  Simptomele neplăcute pot fi ameliorate cu ajutorul următorului amestec de uleiuri esențiale:

  7 picături ulei esențial de Lavandă

  7 picături ulei esențial de Manuka

  4 picături ulei esențial de Geranium Bourbon

  4 picături ulei esențial de Lămâie

  Într-un recipient de ceramică, amestecați cele de mai sus. Adăugați amestecul într-un inhalator personal, pe care să îl păstrați la îndemână și să îl folosiți oricând simțiți nevoia.

  Acest amestec poate fi folosit și în difuzorul pentru aromaterapie. În aproximativ 60 ml apă, adăugați uleiurile esențiale în cantități de: 3+2+1+2. Puteți ajusta cantitățile după preferințe și contextul individual (mărimea încăperii, proximitatea aparatului de persoane, temperatura și curenții de aer din încăpere etc).

   

   

   

  sursa foto: www.jasonbrubaker.com

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.