Familie fericită și sănătoasă

  Acest amestec este folositor în diminuarea stresului și instaurarea unei atmosfere calde, plină de calm, înțelegere și bună-dispoziție. În plus, virusurile, microbii și insectele vor fi ținute la distanță, mai ales dacă folosiți Litsea.

  Într-un recipient de sticlă de culoare închisă de 30 ml, amestecați și agitați bine pentru a se amesteca omogen :

  • 270 picături ulei esențial de Lavandă
  • 270 picături ulei esențial de Lămâie sau Litsea
  • 65 picături ulei esențial de Bergamotă
  • 55 picături ulei esențial de Cedru Atlas sau Santal

  Difuzorul pentru aromaterapie: În 40 ml apă, adăugați 6-8 picături din amestecul Familie fericită și sănătoasă. Cantitățile pot fi ajustate în funcție de preferințe și contextul individual (mărimea camerei, proximitatea difuzorului față de persoanele din încăpere etc).

  Spray de cameră: Într-un recipient PET de 125 ml cu pulverizator, combinați 75 picături din amestecul Familie fericită și sănătoasă cu o linguriță (5 ml) vodkă sau glicerină vegetală. Agitați bine. Umpleți recipientul cu apă filtrată sau distilată și agitați din nou. Agitați bine înainte de fiecare utilizare. Folosiți în aer (în locul odorizantelor sintetice), pe tapițerii, perdele și draperii, covoare etc.

   

   

  sursă foto: home.co.id

   

   

  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.