Energie, vitalitate și bună-dispoziție

  Amestecați:

  • ulei esențial de Litsea
  • ulei esențial de Rozmarin
  • ulei esențial de Ghimbir

  Pentru folosire în difuzorul pentru aromaterapie – Orientativ, puteți încerca 2-3 picături din fiecare ulei esențial în aproximativ 40 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

  Pentru folosire în inhalatorul nazal personal – Îmbibați fitilul din bumbac al inhalatorului cu acest amestec. Proporțiile de uleiuri esențiale în cadrul amestectului pot varia în funcție de preferințele dumneavoastră. Vă recomandăm să faceți amestecul într-un recipient de sticlă; începeți cu câte 3 picături din fiecare ulei și apoi adăugați după preferințe; recomandarea noastră este să nu depășiți cantitatea de 15 picături per total amestec.

  sursă foto: prima.co.uk
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.