Elixirul dragostei

  Într-o sticlă cu roll-on de 10 ml, turnați ulei vegetal, apoi adăugați:

  2 picături ulei esențial de Lavandă

  2 picături ulei esențial de Santal

  1 picătură ulei esențial de Ylang-Ylang

  1 picătură ulei esențial de Portocală

  Agitați bine pentru a se amesteca aromele. Aplicați pe post de parfum, înaintea unei întâlniri romantice, pentru a atrage acea persoană specială…

  Acest amestec poate fi folosit și în difuzorul pentru aromaterapie, în aproximativ 40 ml apă. Cantitățile pot fi ajustate după preferințe și contextul individual.

  sursă foto: SevenPonds Blog
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.