uleiuri esentiale pentru digestie

  Confort – rețetă pentru un flux digestiv lin și sănătos

  Folosește acest amestec pentru a îmbunătăți fluxul digestiv și a ameliora probleme digestive precum: greață, flatulență, balonare, crampe, constipație, indigestie, lipsa poftei de mâncare etc. rețetă pentru flux digestiv lin

  Moduri de folosire rețetă pentru flux digestiv lin:

  • prin aplicare pe piele
  • prin inhalare

  Aplicare pe piele

  Diluează amestecul CONFORT în ulei vegetal sau cremă și aplică pe abdomen, prin mișcări circulare. Masează timp de câteva minute, pentru a stimula tractul digestiv și pentru a spori absorbția amestecului în piele.

  Începe cu o concentrație mai mică decât cea recomandată pentru grupa de vârstă și observă reacțiile. Crește gradual concentrația de amestec de uleiuri esențiale. Aromaterapia nu e o știință fixă, astfel că efectele variază de la individ la individ. Dacă obții efecte bune cu concentrații mai mici, nu e necesar să crești concentrația.

  Aplică de la primele simptome, de 3-4 ori pe zi. Rărește aplicarea pe măsură ce simptomele se ameliorează. Nu se recomandă folosirea cutanată în mod preventiv și nici aplicarea pe piele pe termen mai lung de 1-2 săptămâni. Dacă apar manifestări neplăcute (indiferent la a câta aplicare), oprește imediat aplicarea.

  Concentrații orientative (recomandate):

  • pentru copii 1-2 ani – folosește o concentrație de 0.5 %
  • pentru copii 2-6 ani – folosește o concentrație de 1%
  • pentru copii 6-15 ani – folosește o concentrație de 2%
  • pentru copii mai mari de 15 ani și adulți – folosește o concentrație de 3%

  Pentru a calcula mai ușor cantitățile necesare din amestecul CONFORT, respectiv din baza purtătoare, îți poate fi de folos Tabelul de diluare.

  Inhalare

  CONFORT poate fi folosit și prin inhalare, pentru combaterea stărilor de greață:

  • în difuzorul pentru aromaterapie – testează folosind 40ml apă și 4-6 picături din amestec. Poți ajusta cantitățile în funcție de nevoile tale și preferințe.
  • în inhalatorul oral eArome – pune 8-10 picături pe fitilul din bumbac al inhalatorului. Plasează fitilul în inhalator. Inhalează pe gură oricând simți nevoia.
  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.