Difuzăm și de plecarea insectelor ne bucurăm

  Acest amestec este ideal pentru picnicuri și grătare la iarbă verde, momente liniștite petrecute în grădină sau pe terasă, orice întâlniri ce au loc afară. Toată lumea va iubi mirosul, iar insectele vor păstra distanța.

  Umpleți difuzorul cu apă la capacitate maximă. Adăugați:

  • 4 picături ulei esențial de Mentă Peppermint
  • 2 picături ulei esențial de Patchouli
  • 4 picături ulei esențial de Eucalipt Citriodora
  • 5 picături ulei esențial de Litsea

  Plasați difuzorul în apropierea ferestrelor sau chiar și afară, pe o masă. Asigurați-vă că suprafața pe care îl plasați este una dreaptă, uscată, nealunecoasă și nu există pericolul să fie răsturnat accidental.

  Notă: cantitățile de uleiuri esențiale sunt orientative. Pot fi ajustate în funcție de contextul dvs individual.

   

  sursa foto: www.realsimple.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.