uleiuri esentiale pentru picioare

  Cremă pentru picioare, cu Lemongrass și Cedru Himalayan

  Această cremă pentru picioare, îmbogățită cu uleiuri esențiale, ajută la hidratarea pielii, menținând-o sănătoasă. Uleiurile esențiale din compoziție reduc activitatea microbilor, precum și senzațiile de mâncărime. Este o rețetă foarte potrivită pentru persoanele care suferă de infecții fungice, miros neplăcut al picioarelor, piele uscată etc. Poate fi un sprijin util oriunde, inclusiv în călătorii sau la sala de sport.

  • 1 picătură ulei esențial de Lemongrass
  • 8 picături ulei esențial de Palmarosa
  • 8 picături ulei esențial de Cedru Himalayan
  • 30 ml cremă, de preferință fără miros. Se pot folosi și uleiuri vegetale.

  Amestecați toate ingredientele și aplicați oricând e nevoie.

  Disclaimer:

  Înainte de a pune în practică orice rețetă de pe acest site, citiți cu atenție precauțiile și contraindicațiile fiecărui produs pe care doriți să îl folosiți. Totodată, asigurați-vă că nu vă aflați în niciuna dintre situațiile în care folosirea uleiurilor esențiale este contraindicată – acele situații descrise la precauțiile fiecărui ulei esențial.

  La rețetele pentru aplicare pe piele, respectați concentrațiile și cantitățile indicate în rețetă.

  Dacă nu aveți sau nu puteți folosi un anume ulei esențial (datorită contraindicațiilor), îl puteți înlocui cu altul cu proprietăți și acțiuni similare. Asigurați-vă însă că nu vă este contraindicat. Dacă e cazul, adaptați cantitățile din rețetă astfel încât să respectați precauțiile noului ulei esențial pe care doriți să îl folosiți.

  Rețetele de pe eArome.ro sunt preluate din literatura de specialitate  – cărți, site-uri etc. Nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Au scop informativ și educativ. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. 

  sursă foto: www.skincareguide.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.