Concentrare, vigilență, chef de studiu :)

  Acest amestec poate fi de ajutor atât în perioada de pregătire pentru examene, cât și în timpul examenului, pentru o mai bună performanță intelectuală.

  • ulei esențial de Ienupăr
  • ulei esențial de Portocală
  • ulei esențial de Eucalipt
  • ulei esențial de Mentă Spearmint

  Pentru folosire în inhalatorul personal, combinați uleiurile de mai sus în cantitate de: 3+3+2+2 și îmbibați fitilul din bumbac al inhalatorului cu acest amestec.

  Pentru folosire în difuzorul pentru aromaterapie, puteți adăuga câte 2 picături din fiecare ulei în aproximativ 40 ml apă. Puteți ajusta cantitățile în funcție de contextul individual. 

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.