Comprese contra nevralgiei

  6 picături ulei esențial de Lavandă

  6 picături ulei esențial de Geranium

  4 picături ulei esențial de Rozmarin

  Combinați într-o sticlă de 5 ml. Agitați bine. Folosiți 2-4 picături în 500 ml apă caldă sau rece (după cum vă este mai bine) pentru comprese.

  Poate fi folosit și la masaj, diluând 8 picături din acest amestec în 20 ml ulei de migdale sau din sâmburi de struguri.

  sursă foto: topalivio.nl
  2023 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.