Cel mai curat vas de toaletă

  În zona vasului de toaletă, cele 2 mari probleme sunt bacteriile și mirosurile neplăcute. Acest amestec, cu proprietăți antibacteriene și deodorante, vă poate scuti de ambele probleme.

  Într-o sticlă goală de 30 ml, amestecați:

  • 400 picături ulei esențial de Arbore de ceai
  • 200 picături ulei esențial de Lavandă
  • 60 picături ulei esențial de Lămâie
  • 60 picături ulei esențial de Lemongrass
  • 60 picături ulei esențial de Pin Douglas

  Agitați bine sticla, pentru ca amestecul să fie omogen. Păstrați într-un loc răcoros și întunecos, de preferință în frigider.

  După ce curățați vasul de toaletă, picurați 10 picături din acest amestec și ștergeți bine.

  Și pentru că între folosirea toaletei și spălatul pe mâini mai au loc câteva acțiuni (trasul apei, deschiderea robinetului etc) în timpul cărora bacteriile se pot răspândi pe obiectele din jur, specialiștii recomandă următorul lucru:

  Într-o sticlă de aproximativ 125 ml cu pulverizator, amestecați 75 picături din amestecul de mai sus cu 15 ml Solubol (sau 20 ml vodkă). Agitați bine, apoi umpleți flaconul cu apă. Puneți o etichetă cu următoarele instrucțiuni: „După folosirea toaletei, agitați bine această sticlă și pulverizați în sus, către tavan, astfel încât vaporii să cadă pe toaletă, chiuvetă, mânerul ușii și acest recipient.”

   

  sursa foto: www.diy.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.