”Ceai” Chai pentru difuzor

  Recrează aroma caldă a ceaiului condimentat specific subcontinentului indian. Dar nu sub formă de băutură – în cană, ci sub formă de abur fin și aromat – în difuzorul pentru aromaterapie. Aromele picante vor crea o atmosferă caldă, primitoare, și vor stimula claritatea mentală și o digestie sănătoasă în același timp.

  În aproximativ 60 ml apă în difuzorul pentru aromaterapie, adăugați:

  • 2 picături ulei esențial de Scorțișoară
  • 3 picături ulei esențial de Ghimbir
  • 1 picătură ulei esențial de Cuișoare
  • Opțional, se poate adăuga și 1 picătură ulei esențial de Trandafir, pentru un plus de ”dulce”

  Cantitățile pot fi ajustate în funcție de preferințe și contextul individual (mărimea încăperii, temperatură etc).

  *Scorțișoara este un ulei dur cu pielea, ce poate cauza iritații și sensibilizare. Din acest motiv, se recomandă ca acest ulei să fie folosit preponderent în difuzor.

   

   

  sursa foto: sonima.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.