uleiuri esentiale pentru calm

  Burtică fericită, copil liniștit – pentru inhalare

  Aceste uleiuri sunt trei dintre cele mai liniștitoare izuri din lumea aromaterapiei. Sunt trei uleiuri esențiale blânde, care pot fi folosite la bebeluși și copii, dar și la adulți. Vor crea o stare de bine, pace, calm, relaxare și bine.

  Adăugați în difuzorul pentru uleiuri esențiale:

  • 40 ml apă
  • 1 picătură Mușețel Roman
  • 2 picături Mandarină
  • 1-2 picături Coriandru

  Difuzați 30-60 minute seara la culcare, sau oricând simțiți nevoia de liniștire și reconfortare. Cantitățile pot fi ajustate în funcție de contextul individual (mărimea camerei, temperatura și umiditatea, curenții de aer, proximitatea difuzorului de copii și/sau celelalte persoane, preferințe individuale, etc. ).

  Acest amestec poate fi folosit și în inhalatorul personal, cu dublarea cantităților de uleiuri esențiale (și fără apă).

   

  sursa foto: childswork.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.