uleiuri esentiale pentru par sanatos

  Balsam ser pentru păr frumos și sănătos

  Uleiurile cuprinse în această rețetă conferă părului îngrijire și răsfăț. Părul va fi hidratat, fin și sănătos, datorită acestor uleiuri esențiale pentru păr frumos. Uleiurile esențiale, nefiind grase, fac ca această rețetă să fie potrivită tuturor tipurilor de păr.

  Într-o sticlă cu capacitatea de 30 ml, amestecați:

  • 30 ml ulei de jojoba sau ricin
  • 4 picături ulei esențial de Mușețel Roman sau Morcov
  • 4 picături ulei esențial de Lavandă
  • 4 picături ulei esențial de Salvie
  • 4 picături ulei esențial de Ylang-Ylang

  Amestecați bine înainte de fiecare folosire.

  Moduri de folosire:

  1. aplicați câteva picături din amestecul de mai sus în palme și frecați palmele între ele, apoi treceți-vă mâinile prin păr.
  2. pulverizați 2-3 picături de o perie sau piaptăn cu peri naturali, apoi pieptănați-vă
  3. pentru a preveni despicarea vârfurilor firelor de păr – după ce ați spălat părul cu șampon în mod normal, aplicați pe vârful firelor de păr o cantitate mică din amestecul de mai sus, în loc de balsam. Nu clătiți.
  4. mască pentru păr – după spălarea obișnuită, aplicați o cantitate mică din amestecul de mai sus la rădăcini și pe toată lungimea firului de păr. Masați ușor tot scalpul, cu mișcări circulare, timp de 10-15 minute. Acoperiți cu un prosop și lăsați să acționeze 1-2 ore, apoi clătiți. Dacă aveți părul gras, puteți spăla cu șampon; pentru părul uscat, poate fi suficientă clătirea cu apă călduță; testați varianta potrivită pentru dumneavoastră.

   

  sursa foto: healthpic.in

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.