balsam impotriva durerilor de cap uleiuri esentiale pentru dureri de cap

  Balsam împotriva durerilor de cap

  Data viitoare când simți că te paște o durere de cap, încearcă această rețetă de balsam impotriva durerilor de cap. Ajută la atenuarea durerii, înlăturarea tensiunii și limpezirea minții. Poate fi eficientă și pentru un somn mai odihnitor.

  Într-un recipient de sticlă de culoare închisă, amestecați:

  • 5 picături ulei esențial de Tămâie
  • 5 picături ulei esențial de Copaiba Balsam
  • 5 picături ulei esențial de Lavandă
  • 30 ml ulei de jojoba

  Amestecă bine, pentru omogenizarea ingredientelor. Aplică pe tâmple și ceafă, oricând ai nevoie să scapi de o durere de cap.

  Această rețetă de balsam împotriva durerilor de cap este concepută la o concentrație de 3% și este destinată adulților. Pentru copii între 5-10 ani, folosește câte 2 picături din fiecare ulei esențial, în 30 ml ulei de jojoba.

  sursa foto: www.medicinenet.com

  2024 © eArome.ro. eCommerce by Happy Pixels

  Prezentul site, produsele și toată informația cuprinsă aici, nu au ca scop diagnosticarea, tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor. Informațiile prezentate pe acest site – inclusiv rețetele și articolele - au scop informativ și educativ și sunt preluate din literatura de specialitate. Folosirea produselor și punerea în practică a rețetelor se face pe răspunderea exclusivă a cititorului/utilizatorului. Fiecare persoană reacționează diferit la un anumit produs, astfel că eArome.ro nu poate fi făcut responsabil pentru contextul propriu al utilizatorului, nici pentru eventuale reacții adverse, nici pentru utilizarea necorespunzătoare de către client a produselor comercializate de eArome. Informațiile prezentate aici nu înlocuiesc consultul medical de specialitate. Uleiurile esențiale pot completa cu succes, dar nu pot substitui tratamentul prescris de medic. Răspunsurile oferite de către personalul eArome, indiferent pe ce cale (email, social media, mesaje instant, telefonic, etc) sunt oferite cu scop informativ și educațional și nu constituie consult medical de specialitate.